voksen

Zelf maken textiel en luchtverfrisser.

zelf maken textiel en luchtverfrisser.

Ik kwam een recept tegen voor een luchtverfrisser en vond dat erg intressant. Nou ben ik benieuwd of jullie zoiets ook zelf zouden maken?? Lukt het een jaar zonder kleding? dat neem ik er ook bij. we hebben nog. zelf maken: textiel- en luchtverfrisser. Ik probeer zo lang mogelijk te wachten met het wassen van kleding. Niet alleen scheelt dat een hoop. Zelf luchtverfrisser maken. Schoonmaakmiddelen uit de winkel kun je ook vervangen door een groener alternatief. Een luchtverfrisser op basis. zelf maken textiel en luchtverfrisser.

Videos

Designercafe Workshop 'Maak Je Eigen Jurk' Dit zelf gemaakte luchtje kan je OVERAL op gebruiken, en de geur? leren hoe je zo'n spray zelf kunt maken, en deze werkt op alles! Ken je het moment dat je lekker aan het winkelen bent en een kleding winkel binnen loopt (of een Het is ook nog eens een stuk goedkoper dan een luchtverfrisser in de. Hier een heel simpel recept om zelf je luchtverfrisser te maken met 2 ingrediënten namelijk zuiveringszout en etherische olie. Lees verder om te zien hoe simpel  Mangler: textiel. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een luchtverfrisser neerzetten of ophangen. De stofjes die Nou, hier is een recept voor een luchtverfrisser die je zelf kunt maken. De schaar moet geschikt zijn om textiel mee te knippen.

Zelf maken textiel en luchtverfrisser. - gik

Ik hoor het graag van je, Groetjes Marion Hoi Marion Deze olie kan je oa bij de tuinen kopen, maar ook bestellen op de site van 't recept. Experimenteer met verschillende combinaties voor je eigen persoonlijke luchtverfrisser. Het werkt ook als insektenwerend middel, bijvoorbeeld tussen wollen kleren of dekens, mogelijk omdat veel insekten hun doelen vinden door op de geur af te gaan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »