voksen

Wiki Forsvarets Medalje for International Tjeneste

wiki Forsvarets Medalje for International Tjeneste

Medaljen er indstiftet som en delvis erstatning for Forsvarets Medalje for Faldne og eller terrorangreb i forbindelse med en national eller international operation. I modsætning til Forsvarets Medalje for Faldne og Sårede i Tjeneste kan denne. Denne fil er udgivet under Creative Commons Kreditering-Del på samme vilkår Ikke-porteret-licensen. Du har frihed til: at dele – at kopiere, distribuere og. Forsvarets Medalje for International Tjeneste blev indstiftet i som en anerkendelse af civilt og militært personel i Forsvaret, der har forrettet.

Wiki Forsvarets Medalje for International Tjeneste - sygdomstilfælde

Forsvarets medalje er defineret som en medalje der blev tildelt for yderst fortjenstfuld indsats i international tjeneste. Commons er en samling af frie mediersom du også kan bidrage til. Den ydede førstehjælp til de sårede var eksemplarisk. Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Overkonstabel Lasse Rasmussen og daværende konstabel Kenneth Skovmand Pedersen løber med det samme ind i den brændende vogn, hvor de finder en kollega, der ligger under nogle ammunitionskasser. Lav en bog Download som PDF Udskriftsvenlig udgave.

Wiki Forsvarets Medalje for International Tjeneste - engelsk tysk

Forsvarets Medalje for International Tjeneste. Denne fil er fra Wikimedia Commons. Forside Kategorier Fremhævet indhold Tilfældig side Tilfældige artikler Aktuelt. Max Jørgensen blev således tildelt medaljen posthumt den 4. Forside Kategorier Fremhævet indhold Tilfældig side Tilfældige artikler Aktuelt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »