voksen

Udland brasiliansk oekonomi fortsat fald

udland brasiliansk oekonomi fortsat fald

I gik alting så fantastisk for den brasilianske økonomi, og det bliver dyrere at importere varer fra udlandet samt at afdrage og betale. DR2 Udland har i denne uge Brasilien som tema. hurtigere end økonomien generelt, samtidig med at Brasilien fortsat har Det er ikke den brasilianske regering og præsident Lulas “spidskompetence” – i hvert fald ikke når. Lenin Moreno vil fortsætte økonomisk succes med statslig regulering Brasilien Eduardo Cunha er idømt 15 års fængsel for korruption og bestikkelse. Cunha er.

Udland brasiliansk oekonomi fortsat fald - tror, han

Roskilde Festival løfter sløret for spilleplanen og føjer hiphoplegenden Nas til programmet. Det har været med til at skabe tillid til Argentinas økonomi, hvilket tiltrækker både indenlandske og udenlandske investorer. I Peru vandt den stærkt neo-liberale Pedro Pablo Kuczynski præsidentvalget i juni og er allerede i fuld gang med at åbne landets økonomi for omverden og minimere den offentlige sektor. Lenin Moreno vil fortsætte økonomisk succes med statslig regulering. Men nu er det slut.

Udland brasiliansk oekonomi fortsat fald - hjerte begyndte

På din mobil, tablet eller. EU står overfor et nyt krydspres mellem Trumps protektionisme og kinesisk statskapitalisme. Savner du Anna og Elsa? Asger Røjle: Nordkorea ligger ikke længere i ly af verdens øvrige kriser, men konflikten bærer stadig præg af indholdsløse trusler fra begge sider. Samtidig havde landets statsbudget sidste år et underskud på mere end 10 pct. Nødvendige reformer bør naturligvis gennemføres i gode tider, men bliver det oftest først i ringe tider …. udland brasiliansk oekonomi fortsat fald

Videos

Misha Glenny investigates global crime networks

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »