voksen

Topic gravid p%C%A trods af menstruation

topic gravid p%C%A trods af menstruation

This Topic ; This Forum Men er det muligt at være gravid selvom man har haft menstruation. Når blastocysten (det hedder det befrugtede æg på dette tidspunkt, hvor det består af ca. På den dag hvor du forventer din menstruation næste gang (efter undfangelsen er sket), kan du få en blødning. Altså, nej - jeg var med på, at menstruation var ikke befrugtede æg, der skulle ud af fx min er på 28 dage, så jeg har ægløsning ca 14 dage inde i min cyklus). Mit spørgsmål er om man på en eller anden måde kan konstatere (med kun ca. hver anden/tredje måned) og hvis jeg nu blir gravid i næste  PMS og menstruation - Udebleven menstruation, men på p -piller.

Videos

Game of Thrones S6E09 Explained topic gravid p%C%A trods af menstruation

Topic gravid p%C%A trods af menstruation - Peders

Denne information deles med tredjepart. Det er individuelt, hvor tidligt og hvor meget HCG, man udskiller i urinen, og forskelligt hvor gode testene er - og derfor forskelligt, hvor tidligt man kan se tydeligt positivt svar. Hvad kan det skyldes? Stregen på valmed testene som jeg kunne se var dog meget mere utydelige end de på billedet og som i kan se på det første billede, jeg lagde ind, var de også svære at fange på billed. Vi fandt ud af at den bedste løsning for mig ville være at tage nogle piller der hedder Perlutex som allerede nævnt tidligere. Men jeg ville ni gå til lægen-du kan måske nå at få nogle p-piller eller minipiller

Topic gravid p%C%A trods af menstruation - includes personal

Altså, jeg havde "normal menstruation" hvor jeg var ca. Kan lægen muligvis se om man er gravid nogle dage inden menstruationen burde indtræffe? Nogle smerter er forventeligt, eftersom der er rigtig meget, der ændrer sig i din krop. Det kan jeg da ikke lige overskue! Som sagt har jeg blødt stort set hele tiden, men jeg fik af vide af lægen inden jeg startede at det var HELT NORMALT at der gik helt tumult i ens cyklus. Jeg er lige begyndt på p-piller, og har glemt to men har derefter taget dem så snart jeg kom i tanke om det. Det er self forskelligt fra person til person, men nogle holder helt op med at bløde jeg synes personligt det var befriende at slippe for at skulle huske pillen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »