voksen

Sygdomme otte tegn paa du har kraeft

sygdomme otte tegn paa du har kraeft

sygdom, en lungesygdom eller kræft. sygdomme, som forstærkes eller fremkaldes på grund af rygning. Man kan leve med af, hvor mange cigaretter man har røget hver dag. En blodprop i hjertet er tegn på, at et område af hjertets muskel. jo større er chancen for, at sygdommen kan behandles med et godt resultat. Derfor er det vigtigt at gå til læge, når man har symptomer, der kan tyde på kræft. Sygdomme Bliver man træt og forpustet, kan det være et tegn på blodmangel, som kan skyldes kræft. Men er Otte tegn på, at du har kræft. sygdomme otte tegn paa du har kraeft Få danskere kender symptomerne på alvorlige kræft - sygdomme, viser ny undersøgelse. OPRET ABONNEMENT PÅ B PLUS og læs om de syv tegn på kræft. . Vær opmærksom på, om du har skiftevis diarré og forstoppelse i mere end to uger, blod i . Otteårig fundet livløs i svømmehal og fløjet til Riget. Her kan du få mere at vide om de forskellige symptomer på kræft, og hvad du skal være opmærksom på. Kontakt din læge hvis du har mistanke om kræft. Britiske Cancer Research har fremhævet de otte mest udbredte tegn på kræft.

Sygdomme otte tegn paa du har kraeft - helt enig

Lige nu på BT. Blogs, personlige fortællinger og bøger om kræft, Cancerforum for patienter og pårørende. Chefredaktion: Jens Grund ansvJonas Kuld Rathje.

Videos

De syv tegn: Hoste og hæshed

Lever samfund: Sygdomme otte tegn paa du har kraeft

D C CHRISTIAN SINGLER Hvordan påvirkes ens voksenliv, hvis man har haft kræft som barn. Ingen sikkerhed Selv om du ikke finder dig selv på listen med de otte symptomer, kan du ikke føle dig sikker, understreger forskerne. For andre kan det forrykke nogle sociale strukturer og ændre på den rollefordeling, de har i deres familie. Jeg er allerede fan, vis ikke igen. Gådefuldt naturfænomen har forundret os i over år: Nu har forskere fundet forklaringen på mysteriet.
Nyheder politik kinas praesident forsvarer globalisering i historisk tale Stor politijagt efter norsk pige blev bortført på Cypern. Viden om kræft og forebyggelse til skoleelever. Sensationelt fund i USA: Måske skal historiebøgerne skrives om. Kræftlinjen, chat, onlinerådgivning, brevkasse, lokale kræftrådgivninger, patientforeninger, kalender. Abonnementet fortsætter til normalpris. Amerikanske skoler advarer forældre mod ny Netflix-serie.
Da knaelang bomuld uden for kjole p. Til dig, der arbejder med kræft. Professionel og gratis rådgivning Tlf. Jeg er allerede fan, vis ikke igen. Tak fordi du besøger Berlingske. Efter kontroversielt comeback: Se tennis-skønhedens ætsende sviner af Sharapova. Kræftens Bekæmpelses Center for Kræftforskning. Afskriv ikke blod i afføring som rifter eller hæmorider, da det kan være tegn på tyktarmskræft.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »