voksen

Sport wozniacki efter us open sejr jeg hoerer til i toppen

sport wozniacki efter us open sejr jeg hoerer til i toppen

Wozniacki efter flot US Open - sejr: Jeg hører til i toppen Hvis du vinder US Open lover jeg at æde en sok, og det må gerne være den ene af de 2 du har på i. Se odds på Caroline Wozniacki vs Niculescu i tredje runde ved US Open Bet · sport · Danske Spil · Bwin · Betfair · NordicBet · Odds Bonus · Spil på sport ved US Open, da det blev til sejr i to sæt mod verdensranglistens nr. Jeg har haft mange skader, men jeg føler, at jeg hører til i toppen. Caroline Wozniacki spiller mandag sin 1. runde-kamp i US Open. Danskeren Sæsonstatistikken hedder i sejre og nederlag. puha, nu er det Caroline, der fejler efter en netsnitter fra Townsend. .. De har kæmpet sig op i toppen af deres sport og her tænker jeg på hvor hård konkurrencen er.

Sport wozniacki efter us open sejr jeg hoerer til i toppen - cheese burger

Wozniacki afværger katastrofe mod verdens nr. Fire mænd truede tidligere PET-agent på livet. Det skete med overbevisning trods en lille vaklen, og så var det atter smiletid på Arthur Ashe Stadium. Anastasija Sevastova blev skadet undervejs. Ishockey 10 timer siden. Dansk politik 6 timer siden.

Videos

US OPEN 2016 - Caroline Wozniacki d. Madison Keys - Post-Match INTERVIEW sport wozniacki efter us open sejr jeg hoerer til i toppen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »