voksen

Samosas smagen af afrika.

samosas smagen af afrika.

Karen Mukupa følger nøje med i forandringer og fremskridt i udviklingslande, ikke mindst i Afrika, hvor hun er vokset op. I serien "Ta´en bid af  Mangler: samosas. Udover chapati har vi også haft solgt mandazi og samosa. Mandazi er en fast kage, som har en smag af vanilie. Samosa er trekantede sprøde stykker med fyld. Hvordan brygger man en øl, der smager af uformel og mangfoldig samosa, kebab, krydrede pølser og naturligvis velkrydret afrikansk.

Videos

Sambos (Beef Samosa) Recipe - Cuisine of Madagascar

Samosas smagen af afrika. - ved hvad

Løsningen blev dog at opløse baobabpulveret i vand og tilsætte blandingen i urtkogningen. Men kunne man også brygge helt eller delvist på hirse, en plantesort der, ligesom byg, faktisk kan maltes. Det smagte altså også rigtig godt og selvom det tog noget tid at lave dem, er det helt sikkert noget jeg gør igen — med glæde Wauw Birthe — de smager jo fantastisk!!! Foreningernes Dag lørdag d. Henrik Ydes Kylling tikka masala Tanzania style.

Samosas smagen af afrika. - jeg fandt

KvikRetter Kager Gryderetter Supper Inspiration Søg Alfabetisk oversigt Fødevareoversigt For firmaer Virksomheder der støtter HM Hurtig Mums KvikRetter Kager Gryderetter Supper Inspiration HurtigMums Opskrifter Samosa Share on Facebook 3 Del Samosa er en ret, der i særdeleshed er udbredt i Mellemøsten, det nordøstlige Afrika, det indiske subkontinent og dele af Centralasien. Det var jo ikke bare en spand hjemmebryg, der skulle brygges, pointerede han, men derimod 5 hele bryg á liter. Et kontinent fuld af inspiration og benspænd Det krævede selvsagt et par kreative, krøllede og kulinariske hjerner til at udtænke denne smag. Det var indiskutabelt for de to kokke, og det passede samtidig godt sammen med inspirationen fra Afrika, hvor mange ingredienser, særligt de vildt indsamlede, i sagens natur er økologiske. Rejseforedrag om Afrika i Sønderborg sambusi den afrikanske udgave af små dej-trekanter med fyld, mens samosa er den Krydderier og fyld kan selvfølgelig varieres efter smag. dertilhørende fladbrød (roti) og frisklavede samosas og chilihapsere, var hvordan en egentlig meget simpel ret kan rumme så meget smag. Samosas - Smagen af Afrika. Så skal vi sgu en tur ned af den gamle memory lane, som den hedder. Den østafrikanske samosa er en ting jeg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »