voksen

Restaurant og cafe grisen

restaurant og cafe grisen

Intentionerne er gode på Grisen, men smagen svigter, især på den glinsende. Foto: Lasse Restaurantanmeldelser. Hent Grisens App! Få fede fordele når du besøger Københavns gladeste gris! googleplay appstore. Har du glemt noget? For glemte sager bedes du henvende. Restaurant og café. Se billederne: Så hyggeligt er der hos " Grisen ". Grisen - Traditionel Dansk Grillbar. Fredensgade 5 København N. restaurant og cafe grisen

Restaurant og cafe grisen - Gade

Squarespace LESS Compiler. Vi forhørte os efter mere og mod merbetaling : fik vi en-to skefulde til. Man får taget sit billede, som bliver hængt op på væggen, og flere venner har allerede taget en svingom, inklusiv Katrines mormor se billedeserie. Se, hvad de rejsende siger:. Stedet virker hyggeligt og indrettet med klunker fra diverse danske hjem, stemningen var god blandt gæsterne og plads nok til at vi alle 4 kunne sidde. Der er ikke nogen chokolademousse, som nogensinde har knækket mig.

Videos

Instrumental Jazz Mix : Cafe Restaurant Background Music

Restaurant og cafe grisen - for, har

Romantiske hoteller i København. Altså bare bare fordi det hedder hotdogs, burger, pizza og lignende, så skal det ikke være ensbetydende med at kvaliteten af den er ringe. Kaffe og te i København.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »