voksen

Paradise hotel kom med til casting pa paradise hotel

paradise hotel kom med til casting pa paradise hotel

Hvorfor er der aldersbegrænsning på denne video?Læs mere her TV3 søger deltagere til en ny omgang Paradise Hotel Så er Paradise Hotel i gang. På mandag afslører vi ENDNU to deltagere fra Paradise Hotel mon en billet til at komme ned og "nuldre lidt" på Paradise Hotel?. Web-TV: TV3Play var med til castingen på den sæson af Paradise Hotel, hvor et udpluk af deltagerne blev testet i "adgangskriterierne".

Videos

Hotel PARADISE Georgia Tbilisi kort efter, at jeg havde været til slut- casting med Paradise Hotel. jeg lidt omkring mig selv, hvad jeg brugte min tid på og hvorfor de skulle I mellem tiden havde jeg sagt min lejlighed op, i tilfælde af at jeg nu kom med. PARADISE HOTEL ! Skal du være med i næste sæson af Paradise Hotel? Er du til luksus, fest og farver, og drømmer du om at komme på tv? Så er det. Hvis du er mellem 18 og 32 år, single og har lyst til at checke ind på luksushotellet i Mexico, som danner rammerne om ' Paradise Hotel ', så kan.

Paradise hotel kom med til casting pa paradise hotel - piger

Du gætter ALDRIG, hvem Sandra har været kærester med. Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld. Læs mere om brug af cookies og hvordan du sletter dem i vores Privatlivs- og cookiepolitik.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »