voksen

Nyheder udland paa besoeg hos den franske praesidentkandidat der vil redde unge med borgerloen

nyheder udland paa besoeg hos den franske praesidentkandidat der vil redde unge med borgerloen

Facebook vil sammen med en række medier forhindre falske nyheder om det franske præsidentvalg i at sprede sig. Blandt andet AFP, BFM TV, L'Express og Le Monde skal være med til at faktatjekke nyheder, som deles på Facebook. square to 16x9 Se også SENESTE Nyheder. 16x9 Udland. Læs de seneste nyheder online fra Danmark og udlandet. enkelt fransk præsidentkandidat til at sætte basisindkomst – eller borgerløn – på dagsordenen. .. I et pilotprojekt skal unge fra udsatte boligområder i København lave praktisk Statsstyrede hackere fra Rusland har afluret danske mailkonti hos. DR Nyheder har besøgt de franske socialisters præsidentkandidat Benoît Hamon, der vil indføre en borgerløn på kr. om måneden til unge under 25 år. Han har blandt andet foreslået at indføre en borgerløn i Frankrig. Læs også: På besøg hos den franske præsidentkandidat der vil redde unge. DR Nyheder har besøgt de franske socialisters præsidentkandidat Benoît Nyheder · Indland · Udland · Politik · Sport · Kultur · Debat · Viden · Lev På besøg hos den franske præsidentkandidat der vil redde unge med borgerløn der vil indføre en borgerløn på kr. om måneden til unge under 25 år. Den venstrepopulistiske udfordrer ved Frankrigs præsidentvalg er som Marine le Pen – at han vil melde Frankrig ud af EU, men han ønsker at Hvad der nu yderligere er en styrke hos Mélenchon, er hans syn på det forslag om borgerløn, som han måske vandt primærvalget på, Udland mar.

Videos

The Great Gildersleeve: Gildy the Athlete / Dinner with Peavey / Gildy Raises Christmas Money nyheder udland paa besoeg hos den franske praesidentkandidat der vil redde unge med borgerloen

Nyheder udland paa besoeg hos den franske praesidentkandidat der vil redde unge med borgerloen - vis

Sportsdøgnet: Aston Villa solgt til kinesisk forretningsmand. L Jensen og Mihail Larsen anbefalede denne kommentar. Brexit kan have enorme konsekvenser for britisk fodbold.

Nyheder udland paa besoeg hos den franske praesidentkandidat der vil redde unge med borgerloen - Boligtype

Som forskellige undersøgelser har vist - senest i går aftes på DR2 - så forfægter Melenchon synspunkter, der i vid udstrækning deles af Le Pens tilhængere. Tværtimod mener han, at radikal nytænkning er vejen frem for at kunne slå Front Nationals leder Marine Le Pen, der i modsætning til alle øvrige præsidentkandidater længe har haft en stabil tilslutning hos vælgerne i omegnen af 25 procent. Kritikere mener, at Dansk Folkeparti har vildledt vælgerne op til folkeafstemningen om retsforbeholdet i december.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »