voksen

News posts flaskepost fra p ugebrev

news posts flaskepost fra p ugebrev

Artikelfoto: David Almegaard. Dette er 2. udgave af onsdagsklummen om HIK fra fortiden og nutiden- og københavnsk fodbold i det hele taget. Find ud af dét og meget mere i denne uges udgave af Flaskepost fra P. Men da HIK atter havde fodbold var Sven målmand på det hold, der. God fornøjelse med sjette udgave af vores ugebrev, Flaskepost fra P. Artikelfoto: Maglegård. Familien Larsen foran ejendommen med deres. Velkommen til nye og gamle læsere på det første ugebrev i Vi skal tilbage i historien, til dengang hvor kvinder fik adgang som. Flaskepost fra P fik en ufrivillig pause over Påsken. God fornøjelse med Ugebrev 16, hvor vi bl.a. skal omkring moderne fodboldformer og. I denne uges Flaskepost skal vi bl.a. hilse på et trænerkoryfæ, der i sin aktive karriere var forud for sin tid. Således går rygtet på, at han under.

News posts flaskepost fra p ugebrev - summer won't

Årets HIK-hold er det hold, der når tættest på point- og målgennemsnit per kamp, som HIKs 40 tællende hold har opnået. Almevej støder op til vores græsbane og dens aflægger — Beach-banen ved Musikhuset.

Videos

A Conspiracy of Faith - Trailer

News posts flaskepost fra p ugebrev - fyre hvis

Vores skribent har været i sit metaforiske hjørne i denne uge, og tager os med en tur under vandet i en rejse gennem efteråret for alle HIKs hold. Klubbens logo er inspireret af middelalderens våbenskjold og vil i den færdige udgave forestille de to remedier Biskop Absalon oftest er afbilledet med, nemlig en økse og et kors. HIK møder VSK Aarhus — Få fribilletter til kampen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »