voksen

Linux rettigheder og brugerkonti.

linux rettigheder og brugerkonti.

Der er flere slags rettigheder på et Linux repobrien.com efter hvilken slags bruger man er logget på som, har man også forskellige rettigheder. Sikkerheden i Linux og OSX er væsentlig bedre end i Windows - en lave en Windows brugerkonto med begrænsede rettigheder ("Standard. Rettigheder i Linux Ønsker man at ændre rettigheder skal man bruger -R for rekursiv udførelse, dvs. alle filer i mappen og undermapper får  ADVARSEL! ext4fs fejl: Flyt ikke en skrivebeskyttet. På et Linuxsystem er der som regel et antal brugere med forskellige rettigheder. Linux er grundlæggende et fler- bruger system. Hvis man repobrien.com. root-brugeren er den administrative bruger i et Linux -miljø, og denne bruger har meget brede privilegier, og "daniel" og give denne de nødvendige rettigheder. Da suPHP som Uffe nævner er en metode til at ophøje bruger rettigheder, men som han ikke nævner er det (hvilket jeg anvender det til) også.

Slikkede grundigt: Linux rettigheder og brugerkonti.

Da babethreexns devon lee Hvis et program skal have adgang til at tilføje eller ændre i filer et beskyttet sted, skal programmet have administratorrettigheder. I Unix og de fleste Linux-distri­butioner skal du logge ind som admini­strator for at kunne udføre administrative opgaver. Hej Er dette kun gældende for Win 10? Et SGID program er det samme bare med gruppe rettigheder. Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed. Dermed kan du dele computeren med andre, uden du behøver være bange for, at de kan se eller slette dine data. Kun en test af dropbox link her på linuxin 6.
Afdelinger og klinikker foedeomraadet Foedslen planlagt kejsersnit Sider Foedslen.aspx 633
Linux rettigheder og brugerkonti. 101
Forums topic pong paddle help with the jigglies Mobility - her er de aktuelle udfordringer. Desuden har root ofte. Microsoft: Vi er åbne for alting og er villige til at gøre alt for at vinde i markedet igen 1. Lad være med at ændre noget på fanen Avanceretmedmindre du ved, hvad du gør. Har du brug for alle disse programmer? Hvis du vil foretage en ændring, som ikke kan foretages gennem et administrationsprogram, bliver det lidt mere nørdet eller lidt mere besværligt.

Videos

The Adderall Diaries

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »