voksen

Lange kurser fag og emner musik teater og dans

lange kurser fag og emner musik teater og dans

VELKOMMEN TIL VORES LANGE KURSER FÆLLES FAG med et selvvalgt emne indenfor kunst, musik, design, dans, teater, film, foto, teknik mm. Lange kurser ( uger) · Fag og emner forskellige fag Klik på en faggruppe for at læse mere og se aktuelle kurser. Musik, teater og dans. Er du interesseret i musik, sang, sangskrivning, teater, improvisation, stunt eller dans?. Hvad enten du er til musik, kunst, friluftsliv, idræt eller noget helt andet, Klik på et billede for at se aktuelle kurser om emnet. Kurser i musik, teater og dans.

Videos

Sundhed, livsstil og personlig udvikling Søg i fag på lange højskolekurser. Fagene kan kombineres med andre emner, så du fx både har kunst og Hvordan er kunst og kreative fag på højskole?. Der findes et væld af tilbud indenfor teater, drama, musik, dans, lydteknik, kor og meget mere. Fagene kan kombineres med andre emner, så du fx både har. På testrup højskole har vi et bredt udbud af interessante fag. Du kan Dans dig til en stærk, fleksibel, kreativ og stjerneglad krop. MUSIKTILVALG. Faget er et.

Lange kurser fag og emner musik teater og dans - kvinderne:

Vi arbejder med visuelle kommunikationsmedier, som er afgørende i en digital tidsalder. Hvis en elev har behov for eneværelse, er der et tillæg på kr. Musik, teater og dans. Lange kurser uger. lange kurser fag og emner musik teater og dans

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »