voksen

Kultur heidis rejse til helvede

kultur heidis rejse til helvede

Anika Barkan forsøger at rede trådene ud i sin søsters kaotiske liv i teaterforestillingen, " Heidi. En rejse til helvede med Simon Spies". Karen Toftegaard ApS - Kommunikation, Kreativitet, Kultur. Forfatter Det er i aften kl. , du kan se HEIDI - en rejse til Helvede med Simon Spies på DR K. Heidi er en virkelig person, som var en af Simon Spies' morgenbolledamer, og det er hendes søster Anika, der har sammenstykket fortællingen.

Videos

Kværn - Den Hvide Dame kultur heidis rejse til helvede Terapi for åbent tæppe? Hævnakt? Den uegale forestilling» Heidi - en rejse til helvede med Simon Spies«gør indtryk. En rejse til helvede med Simon Spies – Virkningsfuldt ligesom Anika er Heidis biologiske søster, men også skuespilleren Anika, der spiller. Heidi, en rejse til helvede: en rejse til helvede (Forfatter: Gritt Uldall-Jessen, Forlag: Drama, Format: Hæftet, Kultur · Teater, Opera og Ballet.

Kultur heidis rejse til helvede - har hentet

Tre meter fra hende danser en krølhåret, dullet dame, der med en drink i hånden råber »hej skat« til samtlige mænd, og bevæger sig flirtende til det dunkende diskomusik i lokalet. Læs også Teaterdirektør Jens Frimanns begejstrede blogindlæg om forestillingen Den kulørte, sande fortælling om Heidi, der som årig blev piccoline hos rejsekongen Simon Spies.

Kultur heidis rejse til helvede - mavebøjninger forbrænder

Forestillingens væsentligste force er den autencitet, hun låner hele den sørgelige historie — en søsters urovækkende, famlende opgør med sin egen ulyksalige familiehistorie for åbent tæppe? Fundraising : CoreAct, Ann-Jette Caron og Karen Toftegaard.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »