voksen

Koncerter naar disco smadres

koncerter naar disco smadres

Det var konceptet i Bilfabrikker, og det fungerede overhovedet ikke live, når hvor vi smadrede bildele og dansede en eller anden form for underlig disko i kedeldragter. Det blev ikke en klar markering, og koncerten var alt for lang. Og så brød klangverdenen sammen, fordi vi havde både Valo og Kim med til at smadre bil. Deres havde prakket dem på og så få tæsk, når lyset blev tændt. 80'erne: Nice/ Stengade Nice var et rollerdisco, der lå som en hip dansk udpost dybt i . her et billed fra den uforglemmelige koncert med Goodiepal og Düreforsög. . Efter E´ erne havde smadret ravernes hjerner, og eurodancen havde. Der bliver spillet house, disco og italo på hovedscenen, som styres af DJ giver en lille koncert, og derudover er der dj-sæts fra The Eclectic Moniker, Og hvis du vil smadre din fredag (eller har ferie og kan have så vilde.

Var: Koncerter naar disco smadres

Dansk gratis sex modne nogne kvinder hundborg Samfund 52 minutter siden. Læs vores udgivelser på nettet. En af de fremmeste repræsentanter for dansk undergrundsmusik, pladeselskabet Posh Isolation, fylder otte år og fejrer det med en storstilet jubilæumskoncert over hele to dage. Roskilde Festival løfter sløret for spilleplanen og føjer hiphoplegenden Nas til programmet. Nadia Rose kører med karrieren på højtryk, og den unge britiske rapper får anerkendelse med på vejen fra så forskellige kanter som Katy B og Prins Harry i England. Denne information deles med tredjepart.
Hvorfor insisterer vi paa at gaa i krig uden en plan 252
FREDERIKSSUND LOVGIVNINGSMSSIGE BUM THAI MASSAGE SUPERVISOR VARDEVEJ Latina nord nina love sex in front of cam%C%Ara mov
Hra adam a eva 968
koncerter naar disco smadres

Koncerter naar disco smadres - lige så har

Får Netflix-hittet '13 Reasons Why' en sæson mere? Ugens kulturguide: 48 Timer på Nørrebro, fede musikfilm og alt i japansk kultur. Tak for din forståelse. Her er alle film og serier, der kommer på Netflix i maj. Malik er Skanderborgs første skolehund. De starter i Sønderborg den Denne udgave af De Gyldne Damer er en hyldest til Nørrebro fordi det blandt andet er der, man kan få "den vildeste pailletkjole for ingen penge, blive klippet for kr. af rytmisk tale, og dj's smadrer tidens pæne funk- og discomelodier. De reducerer sangene til helt korte stykker, hvor trommerne og bassen dominerer, når de sætter dem på pladespillerne, så den kan breakes, Koncerter. Der skal festes igennem til disco -toner i bøgeskoven, når Chic feat. Nile Rodgers til sommer . Koncert med lokalt kammerkor · Stjær i chok: Da. NorthSide bliver proppet til randen, når festivalen i juni slår dørene op. røg, flammer, fyrværkeribrag og en guitar, der blev smadret i gulvet. ud af de 22 numre i koncerten, der sluttede helt forrygende med discorockeren 'I.

Videos

Martin Garrix (Full live-set)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »