voksen

Kilde Charles de Montesquieu

kilde Charles de Montesquieu

Charles -Louis de Secondat de Montesquieu () (udtales: montæskjø) var en fransk forfatter og politisk tænker. Han var en af oplysningstidens største. Ordsprog av Charles de Montesquieu og citater av Charles de Montesquieu!. Heri formulerer han de tanker om magtens tredeling, som alle moderne forfatninger bygger på. Kilde: Charles -Louis Montesquieu: Om Lovenes ånd.

Videos

Baron De Montesquieu- Justen KG and Haweo Eaton Period 3 Charles -Louis de Secondat Montesquieu, Charles -Louis de Secondat baron de Montesquieu, , banebrydende fransk. Charles -Louis de Secondat Montesquieu, (baron de la Brède et de Montesquieu) ( januar , . Montesquieu on Religion in a Republic (Kilde på engelsk). Charles -Louis de Secondat baron de la Brède et de Montesquieu (), født i La Brède i nærheden af Bordeaux. Familien tilhørte en gammel adelsslægt. kilde Charles de Montesquieu

Kilde Charles de Montesquieu - dét

Hans dyptgripende interesse for politisk styring, frihet og pluralisme gjorde Montesquieu til en sentral representant for opplysningstiden. Hans analyse af klimavilkårene, fremlagt i bog XIV, er senere blevet kendt som klimalæren, en teori, som han ikke var ene ophavsmad til, men som han videreudviklede og spredte. Allvar är den dummes sköld. Ordspråksmusik 20 st Statistik søg i ordsprogene i kilderne i kategorierne overalt Hilsener Skriv en hilsen. Montesquieu i anonym kunstner Charles-Louis de Secondat Hans værker havde fortsat stor indflydelse på mange af de amerikanske grundlæggere efter den amerikanske selvstændighed, især James Madison fra Virginiakendt som "Grundlovens fader". Hans fader, Jacques de Secondat, var en soldat med adelige aner.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »