voksen

Kendte se kendte danske kvinder helt uden make up

kendte se kendte danske kvinder helt uden make up

Men helt enkelt har det formentlig ikke været at overtale en imponerende lang række kvinder lige fra Pia Kjærsgaard og Marianne Jelved til. 60 prominente danske kvinder. 60 kendte kvinder smider makeuppen 60 af Danmarks mest prominente kvinder, helt uden makeup. De 60 portrætter af kvinder uden makeup bliver i dag præsenteret både som fotoudstilling og bog. . Se de første genstande: Rig vikings grav vrimler med værdifuldt. 8 kendte kvinder: Sådan ser vi ud uden makeup læse endnu flere kvinders reaktioner på at se portrætter af dem selv helt blotlagt for enhver.

Videos

How Girls Get Ready - Realistic Get Ready With Me! kendte se kendte danske kvinder helt uden make up

Forskellige med: Kendte se kendte danske kvinder helt uden make up

Kendte se kendte danske kvinder helt uden make up Hun indrømmer, at hun selv - ligesom så mange andre kvinder - elsker at "dulle sig op". Angiv venligst kilde "MX. Den originale Joker: 7 roller vi elsker Jack Nicholson. Derfor mener hun også, det er vigtigt, at hun er med til at vise det modsatte. Stine Kronborg: Det skal min søn hedde.
Kendte se kendte danske kvinder helt uden make up Fetterleins søn: Du bliver aldrig tyk. Deriblandt veninden Szhirley og den tidligere X Factor-dommer Pernille Rosendahl. Det har Hollywoodstjernerne også - heldigvis! Tilmeld dig en af DRs læseklubber og få direkte besked om nye klubtilbud-månedens bøger, gratis lydbøger forfattermøder med mere. Om Metroxpress Kontakt redaktionen Annoncering Persondatapolitk. Oscarvindende amerikansk filminstruktør er død.
Kendte se kendte danske kvinder helt uden make up Danske kendte 3 timer siden. De to fotografer David Bering og Morten Fauerby har koblet sig på tidens tendens med at vise, hvordan kvinder ser ud i den rå, upolerede virkelighed uden brug af hverken Photoshop eller makeup. Hvad har Mascha Vang, Pia Kjærsgaard, Mia Lyhne og Gun-Britt tilfælles? Selv om hun umiddelbart ikke har noget imod, at kvinder benytter sig at botox for at rette hudfolderne ud, så synes hun, det er nødvendigt at man tænker sig om. Rusland i ny provokation: Bandlyst Grand Prix-sanger optræder på Krim igen. Bombe i Sankt Petersborg. Se den første scene fra "Alle for tre".
GAMES FROST BITE EN Klimaetiker: Vi behøver ikke bo i jordhuler og spise gamle kikærter for at hjælpe klimaet. Mia Lyhne, skuespillerinde, 42 år. Ny tatoveringstrend: Sådan har du aldrig set dem før. LÆS OGSÅ: Kendte kvinder springer ud som skønhedsguruer Siden er flere kendte danske kvinder hoppet med på trenden. De 9 værste løgne fra et parforhold. Og når hun ikke lige er ude at købe ind i sin fritid, er hun faktisk også et stilikon. Didde prøver at score kaptajnen på Oslobåden.
Kendte se kendte danske kvinder helt uden make up En tredje af de 60 kvinder er Saseline, der for et år siden var med til at starte en trend på Instagram, hvor kvinder under hashtagget "mitsandejegudenfilter" delte den nøgne sandhed - dem selv uden hverken makeup eller fotofilter. Og at dømme efter de billeder, vi har fundet i arkivet, kan de se lige så trætte ud som os "dødelige". Mangfoldigheden bliver absorberet i photoshop og primer. Derfor har de 60 kvinder også udrettet en masse ting inden for deres felt. Emil og Theis: Sådan mødte vi vores kærester. Nationalmuseets nyudnævnte direktør: Her er de 3 fedeste museer.
Se danske kendiskvinder uden makeup. En ny trend, der viser kendte kvinder, som Gud har skabt dem, har ramt Instagram. Bildstrecke im. Se Saseline og de andre kendte kvinder helt uden makeup har utallige kendte danske kvinder nemlig delt billeder af dem selv uden makeup. Det gælder også for nogle af verdens mest kendte kvinder. Kan du se forskel? Klik dig igennem det store billedgalleri af Hollywoodstjernerne.

Kendte se kendte danske kvinder helt uden make up - dette

Det er sjældent man ser realitystjernen Kim Kardashian uden makeup Vores egen supermodel Helena Christensen er efterhånden blevet 45 år. Print artiklen De fleste af os har dage, hvor vi ikke orker at tage makeup på. Anne Gadegaard viser endelig kæresten frem.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »