voksen

Ja vi elsker dette landet

ja vi elsker dette landet

Ja, vi elsker dette landet, Norges nationalsang til tekst () af Bjørnstjerne Bjørnson og med musik af Rikard Nordraak (). Ja, vi elsker dette landet er en norsk patriotisk sang, der blev skrevet af Bjørnstjerne Bjørnson (–) mellem og Melodien blev komponeret af  ‎ Historie · ‎ Moderne syn på teksten · ‎ Nordraaks komposition. Ja, vi elsker dette landet er Norges nasjonalsang, og ble urfremført av sangere fra Den norske Studentersangforening på Eidsvoll i.

Bare: Ja vi elsker dette landet

Ja vi elsker dette landet Din e-mail bliver ikke vist på sitet. Forinden har imidlertid det traditionsrige børnetog op ad Karl Johan fundet sted, og her vil Harald V i stilig engelsk jaket og høj hat sammen med den øvrige kongelige familie på slottets balkon modtage deltagernes glade hilsener til lyden af skoleorkestrenes festlige musik. MAJgår flagene til tops overalt i Norge. Nordraak gav ikke "Ja, vi elsker" nogen tempo- eller karakterbetegnelse. Halvdelen var embedsmænd som både før og efter udgjorde den herskende klasse i Norge og en tredjedel bønder.
Blog corrections officer arrested nye for having sex with inmate in state prison van 709
Ja vi elsker dette landet 356
Ja vi elsker dette landet 263

Ja vi elsker dette landet - offentlige

Få vores gratis nyhedsbrev. Ved Ditmar Meidells bryllop. Kvinner selv stod opp og strede [m]. ja vi elsker dette landet

Videos

Ja, vi elsker dette landet (hele sangen) - Norges nasjonalsang / Norway's national anthem I dag fejrer nordmændene årsdagen for Eidsvoll-grundloven, som de kan være stolte af. Kort udtrykt genvandt Norge med den sin. Ja, vi elsker dette landet, som det stiger frem, furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem. Elsker, elsker det og tenker. På vår far og mor. Og den saganatt som. For Norge, kjempers fødeland For Norge, kjempers fødeland, vi denne skål vil tømme, og når vi først få.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »