voksen

Hvad er dine erfaringer med utroskab

hvad er dine erfaringer med utroskab

Kommentarerne kan sagtens være anonyme, så kom frisk med hvad du Tagged as: erfaring med utroskab, jeg har været min mand utro, utro. Optimalt, så skal I få taget snakken om, hvad der er utroskab for dig og din partner, Så må du rigtig gerne dele dine erfaringer herunder, måske kan netop dine. Jeg har set på din hjemmeside, at du anbefaler tilgivelse efter utroskab. Jeg anbefaler tilgivelse ud fra min erfaring med parterapi efter utroskab. for det er ikke fyldestgørende forklaret, hvad jeg mener med tilgivelse på min hjemmeside.

Hvad er dine erfaringer med utroskab - jeg for

Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det? Så føler jeg mig psykisk og åndeligt voldtaget…. Min veninder og familien anbefale at jeg bare sørge for at de kvinder ved at han er gift med mig og vi har 2 børn. Jeg lægger alene i ønsket om tilgivelse, at man oplever sig skyldig. Jeg elsker ham, men tvivler på om han bare er ligeglad med hvad der er sket og tænker at han ved hvor han har mig og ikke værdsætter det.

Hvad er dine erfaringer med utroskab - gave

Det var et rent tilfælde, at jeg fandt ud af det hele. Og noget slog mig i løbet af de følgende timer… Hvis hun havde haft det så skidt som hun udtrygte… så havde hun sikkert aflyst med hendes søster… Det kender jeg hende for godt til… og normalt mødes de kun ganske sjældent uden børn. Tænker du sådan, så kan du godt tro om. Udenfor stod manden fra vores vennepar. Men at utroskab skyldes et dårligt parforhold, holder heller ikke altid. Hvad nu, hvis det bare er fordi min partner er stresset, har fået nye opgaver på arbejdet osv. Tør du konfronterer din partner, når du opdager tegn på utroskab ? at de er utro, og i nogle tilfælde, har ufattelig meget erfaring med det, at selv en. Sexologen afslører erfaring: Én ting sårer mere end utroskab . Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette. Hvad skal du se efter, hvis du har mistanke om utroskab? En mandlig blogger kommer med bud ud fra sine egne erfaringer. Hvad skal du se.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »