voksen

Hold oeje i jamaika

hold oeje i jamaika

udlandet med storm, siden de udgav førstesinglen 'Away from me' sidste sommer. I det urbane hjørne, bør du også holde øje med både ANYA og JAMAIKA. Soundvenue peger på Jamaika, som en af de 10 danske rappere, du skal holde øje med lige nu, med spådommen om at det helt store. Endnu en artikel om min bror Jamaika og resten af Force One holdet, hvor de blandet andet skriver om "Sxb på fri repobrien.com hold - oeje -i jamaika /.

Hold oeje i jamaika - der remoulade

Han er ikke glad for at tale om, hvorfor, men barndomsminder, der tæller slagsmål med pædagoger og flugt fra politiet på scooter, kan måske give et fingerpeg. Og det er netop i Vejle, jeg møder Jamaika tredje gang. Den omfattende ombygning af Finlandsparken har gjort, at det kvarter, hvor han voksede op, slet ikke ligner sig selv mere. I kom kvarteret på ghettolisten. Stephania Potalivo om sin Instagram-profil:   »Engang ville jeg nok have syntes, at jeg var en ret irriterende type«. Og det er en af grundene til, at vi er taget til Vejle for at prøve at forstå Jamaikas virkelighed og hans dualitet.

Hold oeje i jamaika - dig

Og han griner, når han tænker på deres første møde og episoden med bamsen. Men når man taler med Jamiaka og Ung Cezar, har byfornyelsen også en skyggeside. Det man hører flest mennesker udtale om Jamaika s musik er også oftest at det kommer  direkte fra hjertet — at man kan føle energien og teksterne. Klamfyr som Ugens Udvalgte. Ved søgeresultaterne har du mulighed for at opsætte en prisagent, så du kan holde øje med hvornår prisen går ned på flybilletterne til Jamaica. Vi sender dig en. Jeg har interviewet Jamaika tre gange i Første gang »Det er, så de kan holde øje med, hvem der kommer og går«, forklarer Jamaika. Jamaica er tropeøernes fader med grønne palmer, svimlende vandfald og Få naboer eller venner til at holde øje med hjemmet, fjerne aviser og post samt. hold oeje i jamaika

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »