voksen

Firma restaurant villa gallina haslev restauranter

firma restaurant villa gallina haslev restauranter

Villa Gallina, Haslev: Se 29 objektive anmeldelser af Villa Gallina, som har fået 4 af 5 på TripAdvisor og er placeret som nr. 1 af 17 restauranter i Haslev. Om Firmaet. Villa Gallina er blandt Danmarks smukkest beliggende restauranter. Det er både en à la carte restaurant, en selskabsrestaurant og et meget yndet. Firmaet har brugt årene til at skabe et succesrigt underholdningscenter for hele familien. Jernbanegade 16 c, Haslev . Restaurant Villa Gallina. firma restaurant villa gallina haslev restauranter

Videos

Restauranter Fyn Nyborg Hesselet Hotel Villaen er opført i halvandet plan og præsenterer sig i klassisk stil med rød Grund Bolig/erhverv Udlejningsejendom Kontor Butik Produktion/Lager Håndværk Hotel/Kursusejendom Restaurant . Velholdt byvilla med central beliggenhed i Haslev .. repobrien.com Villa Galina hvor man kan fodre ænder og karper i søen. Kontaktinformation på Restaurant Villa Gallina Haslev, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Restauranten er bygget i som "bekvemmelighedssted og traktørsted", og betjente dengang egnens. Villa Gallina Kontaktinformation på Restaurant Villa Gallina Haslev, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Hold din.

Firma restaurant villa gallina haslev restauranter - film

Del en anden oplevelse, inden du smutter. Har du nogen spørgsmål? Udover afslapning i haven byder Haslev både på en god biograf, hvor de nyeste film vises,svømmehal ,bibliotek samt masser af fritidsaktiviteter for børn og unge.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »