voksen

Ejendomme Skovvangsvej Aarhus N.

ejendomme Skovvangsvej Aarhus N.

Ejendommen er beliggende i det nordlige Aarhus tæt på det populære Trøjborg med kort afstand til indkøb, skov, strand og tæt på mange. Skovvangsvej , Aarhus N Fra 1. sal til 3. sal, er ejendommen indrettet med 3 lejligheder på hvert plan på henholdvis 60 m², 32 m² og 46 m², der alle. Juul Ejendomme leverer professionel ejendomsudlejning. Søger du lejlighed i Skovvangsvej , Aarhus N, Danmark. Skovvangsvej , Aarhus. ejendomme Skovvangsvej Aarhus N. Hos Nybolig Århus Nord brænder alle medarbejdere for boligsalg, ejendomme og gode handler. Hos os er det en selvfølge at dit salg af bolig skal opleves både. Aarhus N - SNART BLIVER FACADER RENOVERET OG HVIDMALET. Risvangen på stikvej på hjørnet af Tjørnegade og Skovvangsvej, mellem smukke gamle Kom i vores KøberKartotek og få besked så snart, der er boliger, som matcher. Se BBR oplysninger på Skovvangsvej , Aarhus N, m². I EDCs boligindeks findes BBR oplysninger på samtlige boliger i Danmark.

Ejendomme Skovvangsvej Aarhus N. - selv indeholder

Skovvangsvej 60, ST TH. Skovvangsvej 15 Aarhus N. Skovvangsvej 24, 3 TH. Hold dig orienteret om de nyeste boliger til salg og udleje og bliv opdateret om tendenserne på markedet.

Ejendomme Skovvangsvej Aarhus N. - Thomas Raun

Skønt og regulært værelse. Hold dig orienteret om de nyeste boliger til salg og udleje og bliv opdateret om tendenserne på markedet.

Videos

Nedlagt landbrug - Nedlagt landbrug til salg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »