voksen

Detail Frivilligcenter Helsingor Nytarskur

Frivilligcenter Helsingør er det lokale samlingssted for frivilligt arbejde, hvor ideer bliver til og ført ud i livet. Mangler: detail ‎ nytarskur. Vi har en del informationsmateriale fra frivillige sociale foreninger i kommunen - for at sikre, at vi også videreformidler til jeres forening, er det en god idé at sørge   Mangler: detail ‎ nytarskur. Organized by: Frivilligcenter Helsingør. Frivilligcenter og Selvhjælps vision er socialt bæredygtige lokalsamfund, hvor alle gives mulighed for at udfolde sig.

Detail Frivilligcenter Helsingor Nytarskur - Tidens Kvinder

Så er årsberetningen for klar Forfra Webdesign En del af Moesborg NET-UP. I frivilligcentret kan alle få et overblik over de muligheder, der er. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies. Dette er et åbent og tolerant sted, som arbejder uafhængigt af særinteresser. På Frivilligcenter Helsingørs hjemmeside kan du læse mere om frivilligt arbejde i Helsingør Kommune. 10 starter vandreholdet fra frivilligcenteret. Alle kan være med. Tid og sted. Styr på gælden De frivillige rådgivere kan hjælpe dig fra kaos til overblik. Tid og sted. Mangler: detail ‎ nytarskur. Vi arbejder for det frivillige sociale arbejde i kommunen. Vores tilbud retter sig mod foreninger og mod mennesker, der vil være frivillige eller vil i kontakt med et   Mangler: detail ‎ nytarskur. Bliv frivillig – det er sjovt. Frivillighed har mange ansigter. Du kan være frivillig i idrætsforeninger, kulturforeninger, sociale foreninger, på museer,  Mangler: detail ‎ nytarskur.

Videos

Frivillig - hvorfor?

Detail Frivilligcenter Helsingor Nytarskur - forsigtig med

I en selvhjælpsgruppe møder du andre med samme udfordringer En skoleklasse, der mangler viden om foreningslivet? Går man med en idé til et socialt projekt, kan vi hjælpe med at realisere den: Vi tilbyder sparring på projektideen og praktisk støtte og hjælp. Foreningernes hus Vores mål er at gøre foreningernes liv lidt nemmere: Vi giver foreninger sparring på fx fundraising og rekruttering.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »