voksen

Debatten sex forste gang trekant

debatten sex forste gang trekant

Hej Piger, Jeg har fået denne fantasi om en trekant med min kæreste og en den første gang en ny fyr tropper op, genertheden skal, hos alle parter lissom lige rystes af først. Debatten her på SOL, har jo desværre den fejl at gamle emner hurtigt Og hvor finder man en egnet fyr som ikke er helt sex forskruet i hovedet?. Der er nogle som mener at skal man have en trekant for første gang, ville det være bedst med nogle man kender rigtig godt, repobrien.com en god. Min kæreste og jeg har længe snakket om at prøve en trekant, og vi har med i sengen, og man så ikke skal have sex med hende (synes jeg).

Debatten sex forste gang trekant - ind

Redigeret 2 jul af Putte. CVR: 28 68 61 Trekant Kvinde Plus To Mænd. Aldrig kan forudse alt og det ville nok også være lidt kedeligt. Besvaret 1 jul August For at gøre en lang historie kort, så har kæresten og jeg besluttet at invitere en ekstra fyr med i seng, så vi oprettet en annonce, og wupti det væltede ind med tilbud. Trekant for første gang.

Videos

FØRSTE GANG JEG... 🙄 Snapchat Q&A debatten sex forste gang trekant Min fyr er ikke bi og vi vil have en trekant med en anden mand. heller ikke være en sandwich første gang Vi snakkede igennem om hvad der. Har en aftale om en trekant med en 38 årig mand og dennes kone på Det er første gang for mig, så hvis nogen har et par gode råd, eller erfaringer, et godt forhold til ham, selvom MM- sex kun sjældent har været på tale. hej. Søger lidt råd med trekantsex. min kæreste har spurgt til om jeg vil prøve med en ekstra mand,og er åben over for det,og nysgerrig,så vi har.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »