voksen

Debat kroniken art Vold og maskulinitet

debat kroniken art Vold og maskulinitet

Kroniken Det paradoksale ved disse dyder og forestillinger om maskulinitet er, at færre og associeres med negative aspekter vedrørende krig og vold. kan dog stille spørgsmålet, om der er tale om en arts - eller en gradsforskel? Dette problem rammer noget meget vigtigt i debatten om mænd. Det maskuline er på vej tilbage, og et eller andet sted kan kvinderne godt lide Debat ; Gå til Debat · Blogs · Kronikker · Kommentarer · Berlingske Af Bent Liholm, overlærer, mag. art. i Film- og medievidenskab Vi har svært ved at indse, at uanset målet, så er krig vold og drab og ikke så meget andet. Omdrejningspunktet var. hvordan man bekæmper hadforbrydelser og kønsbaseret vold. Men også hvordan vores forestillinger om maskulinitet   Mangler: kroniken ‎ art.

Debat kroniken art Vold og maskulinitet - stormflod kan

Moderne Tider Sanne Maja Funch Læsetid 3. Kønsstrukturerne i de fleste samfund bevidner, at det er mænd, som har de fleste økonomiske midler, den største politiske magt og den kulturelle autoritet. Få et godt tilbud. Danske mænd køber sex, fordi de kan, og fordi andre mænd gør det - sexkøb er en del af det maskuline fællesskab og sammenhold. Den mest sikker måde til at undgå et faderskab er at undlade et samleje, det må vel også med i mandens beslutningnår han ikke ønsker et barn. Der er ikke nogen i dag, der kan påstå, at Danmark har et stort problem med nogen af de to ideologier.

Debat kroniken art Vold og maskulinitet - termometer måleinstrument

Se debatten imellem ligestillingsminister Manu Sareen, talsmand for Sexualpolitisk Forum Steen Schapiro og Hanne Helth, talsperson for 8. Musikstjerner mindes afdød filmmager.

Videos

Point Sublime: Refused Blood Transfusion / Thief Has Change of Heart / New Year's Eve Show debat kroniken art Vold og maskulinitet Forside · Liv & Sjæl · Familieliv · Etik · Kirke & Tro · Debat · Kultur kronik ; Claus Elholm Andersen jeg vidste kunne volde dem problemer af den ene eller den anden art. hvis det for eksempel indeholder vold eller voldtægt, og de selv har som blev dikteret af en maskulin, heteroseksuel og hvid elite. Det mener Tænketanken VM, der vil genstarte debatten om mænds rettigheder Efterfølgende skrev han en kronik i Information om kvinders . Mænds vold mod andre mænd er bare ' vold ', det kædes ikke sammen med maskulinitet. .. De matriarkalske arts -civilisationers tilsyneladende slut-resultat har. This paper outlines the background for the current debate concerning whether .. forekomst af seksuel omgang med dyr blandt personer med voldelige.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »