voksen

Da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx

da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx

Rettigheder & Regler. Bliv klogere på, hvad du har krav Regler for opsigelse. Er opsigelsen berettiget? Regler for omsorgsdage. Hvor mange dage må du. Lønnen er faktisk ikke det første Finansforbundets formand, Kent Petersen, nævner, da han fortæller hvorfor han er meget tilfreds med det. Rettigheder & Regler. Regler for fleksjob. Regler for fleksjob . Hvis du havde ret til sygepenge, da du blev visiteret til fleksjob, kan ledighedsydelsen maksimalt. Se overenskomsten · Regler for ferie · Regler for opsigelse · Se, hvilken løn Rettigheder & Regler Du skal være opmærksom på, at disse arbejdstidsregler kun gælder for dig, hvis du er ansat i en virksomhed, hvor STOK'en er gældende. Din arbejdstid kan være fastsat af virksomheden efter reglerne i STOK'ens § 5. Arrangementer & Medlemstilbud · Rettigheder & Regler Valgt i øjeblikket · Karriere & Trivsel · Nyhedsoversigt · Bliv medlem . Rettigheder & Regler. Tidslinje for. Rettigheder & Regler Hvis timerne er indskudt i timebanken, følger de reglerne om træk på Da udbetalingen må betragtes som en løndel, skal der trækkes. da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx

Videos

Wealth and Power in America: Social Class, Income Distribution, Finance and the American Dream

Snakker videre: Da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx

Da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx Følg os på de sociale medier. Studerende og studentermedhjælpere Ledere Specialister og akademikere IT-specialister Aktivering af medlemmer Redskaber til hverveaktiviteter for alle målgrupper. For deltagere i sagsbehandleruddannelsen Praktisk information om Finansforbundets uddannelser Tilskud til uddannelsesprojekter. Det ser ud til, at JavaScript ikke er aktiveret for din browser. Job i Finansforbundet Finansforbundets mission, vision og værdier Finansforbundet politikker og strategier Finansforbundets opbygning Finansforbundet støtter Vil du klage over Finansforbundet? Der skal ikke ske nogen form for omregning til timer. Se overenskomsten Regler for ferie Regler for opsigelse Se, hvilken løn du har ret til Regler for sygdom og arbejdsskade Når du skal have nyt job Regler for omsorgsdage Regler for arbejdstid Regler for fleksjob Regler for pensionsopsparing og pensionering Barselsregler OK Tidslinje for OK Det indeholder din nye overenskomst En fleksibel og fremtidssikret overenskomst OKleder.
Da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx 241
Da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx Lønnen skal afspejle den indsats, der er lagt for dagen ude i virksomhederne i hårde år siden finanskrisen, og som man nu også kan se på bundlinjerne. Dette fastholdes uanset ændring af dine ansættelsesforhold i løbet af året. Er du over 40 år, kan du efter det første midlertidige fleksjob på 5 år, få bevilget et permanent fleksjob, hvis kommunen vurderer, at du fortsat ikke kan have et job på almindelige vilkår. Er du i en prøveperiode er arbejdsgivers varsel altid 14 dage, og varslet skal kunne ligge inden for prøvetiden, dvs. Det betyder, at du skal være loyal over for arbejdsgiver, og at du ikke må tage ansættelse i konkurrerende virksomhed, medmindre dette er aftalt. Se overenskomsten Regler for ferie Regler for opsigelse Se, hvilken løn du har ret til Regler for sygdom og arbejdsskade Når du skal have nyt job Regler for omsorgsdage Regler for arbejdstid Regler for fleksjob Regler for pensionsopsparing og pensionering Barselsregler OK Tidslinje for OK Det indeholder din nye overenskomst En fleksibel og fremtidssikret overenskomst OKleder. Hvem er omfattet hvilke regler?
Bedste dating site for tilfaeldig sex aarhus 657
Da rettigheder regler Sider reglerforopsigelse.aspx Støt medlemmer ved fyring, fusion, røveri Rådgiv medlemmerne Tillidsmandsvalg Forhandl lokale aftaler Dine rettigheder som tillidsmand Medlemslister og medlemsinformationer. Denne lokalaftale giver dig mulighed for at indgå en individuel skriftlig aftale om at arbejde efter reglerne i STOK'ens § 7. Arbejdsgiver kan i kraft af ledelsesretten foretage ændringer i dine ansættelsesvilkår uden særligt varsel, dog kun så længe ændringerne ikke er væsentlige. Men det er også et klart fælles anliggende i sektoren, fordi vores virksomheder jo netop er helt afhængige af kompetente medarbejdere for at matche forandringerne og udviklingen i sektoren. Har du været udsat for en akut opstået skade eller sygdom, f. Hvis du klikker på et link på Finansforbundet. Vi bruger cookies på Finansforbundet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »