voksen

Da Naalakkersuisut Nyheder samarbejde

da Naalakkersuisut Nyheder samarbejde

Samarbejdet mellem Færøerne og Grønland styrkes ved at inspirere erhvervsaktører, organisationer, foreninger og enkelt personer i de to. Jeg ser frem til at fortsætte og udvikle vores samarbejde med vores gode venner Derfor var der en stor fælles tilfredshed, da vi i marts. Naalakkersuisut og den danske regering har netop underskrevet en række aftaler om samarbejdet om fremtidig udvinding og eksport af uran. da Naalakkersuisut Nyheder samarbejde

Glemt: Da Naalakkersuisut Nyheder samarbejde

NATURVIDENSKAB HURRA TOMATER KAN FAA DERES SMAG TILBAGE Fashionbeauty whats new lagersalg
Da Naalakkersuisut Nyheder samarbejde Det gode ved samarbejde er, at vi deler erfaringer med hinanden. Ved samarbejde styrkes forhold mellem lande. Der var på mødet enighed om, at det er vigtigt, at relevante EU spørgsmål tages på de enkelte ministerråds dagsordener. Dagbladet Politiken og Nunatsiaq News bringer i dag interviews med Naalakkersuisoq for Erhverv, Arbejdsmarked, Handel, Energi og Udenrigsanliggender om en række emner, der som fællesnævner har at gøre med Naalakkersuisuts samarbejde med den danske regering, om Grønlands internationale relationer. Voldshandlinger af denne art er angreb på vores demokrati, og vores demokratiske rettigheder.
Da htag popular Giant Tits. 582
KVINDE TOPPE T SHIRTS Johannesens besøg i Grønland sker i forbindelse med det årlige rigsmøde mellem regeringslederne i Danmark, Færøerne og Grønland, som finder sted fredag den Vi har i samarbejde med Danmark afholdt ministermøder i Grønland. Grønland og Færøerne har mange fælles interesser og udfordringer, som vi kan samarbejde om til gavn for begge lande. På samme måde bør vi værne om og gøre brug af vores internationale samarbejdsrelationer, f. For yderligere oplysninger kontakt:.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »