voksen

Billeder billedserie verden fejrer allehelgen og halloween

billeder billedserie verden fejrer allehelgen og halloween

Til halloween skærer mange familier græskar ud og børnene klæder sig Men ved du, hvorfor vi fejrer halloween? Allehelgen og halloween. Men allehelgen og halloween er på ingen måde det samme, selvom de Men den danske folkekirke har fejret allehelgen i århundreder. LÆS OGSÅ: Test din viden om allehelgen og Halloween Denne skelsættende begivenhed blev derefter fejret i folkekirken hvert år den sidste. Mens allehelgen og halloween markeres i Danmark, Se billeder og læs mere om fejringen på en kirkegård i de bolivianske dale i. BILLEDSERIE: Verden fejrer allehelgen og halloween. Se her hvordan man mindes de døde til allehelgen i hele verden. Har græskar noget med allehelgen at gøre? Og fejrer man også helgener til halloween? Det gælder både i folkekirken og ude i verden.

Videos

How to Cook Healthy Food! 10 Breakfast Ideas, Lunch Ideas & Snacks for School, Work!

Billeder billedserie verden fejrer allehelgen og halloween - får

Foto: Andrew Kelly © Scanpix. Mens allehelgen og halloween markeres i Danmark, får højlandsbolivianere den 1. Face­book Twit­ter Print Send. Foto: David Mcnew © Scanpix.

Billeder billedserie verden fejrer allehelgen og halloween - Brugen afklubben

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis! Mange ved, at helgener har stor betydning i den katolske kirke - men hvad er egentlig en helgen? Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis! Der er langt fra allehelgen til halloween. billeder billedserie verden fejrer allehelgen og halloween

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »