voksen

Artikel mobilsurf danske teleselskaber sender dit telefonnummer til hjemmesider

Surfer du forbi en hjemmeside fra en mobiltelefon, kan det ske, at telefonens Overvågning: Mobilsurf - danske teleselskaber sender dit telefonnummer til. Efter den seneste debat om mobilnumre sendt via HTTP-headere, har Danske teleselskaber sender dit telefonnummer til hjemmesider okt Denne artikel · okt Mobilsurf: Danske teleselskaber sender dit. TDC (med flere) sladrer om dit mobiltelefonnummer til diverse sider ved at analysere alle Teleselskaber sender dit nummer til hjemmesider - uden du ved det . [/citat] [link=repobrien.com artikel /websider-kan-faa- dit - Mobilsurf : Danske teleselskaber sender dit telefonnummer til hjemmesider.

Kom med: Artikel mobilsurf danske teleselskaber sender dit telefonnummer til hjemmesider

Aegte milf websted egedal 695
Artikel mobilsurf danske teleselskaber sender dit telefonnummer til hjemmesider 884
Artikel mobilsurf danske teleselskaber sender dit telefonnummer til hjemmesider Kultur boger art Indvandreres roller i dansk litteratur og film vendes i svingende antologi

Artikel mobilsurf danske teleselskaber sender dit telefonnummer til hjemmesider - mine

For TDC mener ikke, at der er noget problem i at oplyse telefonnumre til de websider, der bliver godkendt. Det er til gengæld et problem, når de skal finde rundt i en langt større mængde information, og ikke har nok viden til at afgøre, om de har fundet hvad de rent faktisk skal bruge. Hemmelige numre udveksles mellem net, men de må ikke videregives til kunder eller tjenester uanset hvor god forbindelse teleselskabet har til disse. I dag torsdag er prisen på den amerikanske referenceolie, Western Texas Intermediate W …. Ved ikke hvem der politisk styrer dette site tilsyneladende INGEN for rigtig meget 'Flyder efterhånden'. Skriv en besked på deres Facebook side og link til tweetet og denne tråd, så tror jeg du kommer igennem [smile] 25 Rune, Man kan også sende private beskeder på Twitter Skriv en besked på deres Facebook side og link til tweetet og denne tråd, så tror jeg du kommer igennem emilstahl. Version2 har kontaktet både TDC og Telenor omkring praksissen med at sende kunders telefonnumre til visse tjenester.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »