voksen

Anmeldelser hd boks fra yousee %E%% hvad venter du paa

Her på siden kan du finde en lang række spørgsmål og svar i forhold til den nye tv- boks. Hvad kan den nye tv- boks? Den nye tv- boks giver adgang til en ny  Mangler: anmeldelser ‎ e ‎ venter. Om måneden som boksen koster – hvad kan den og er det noget du skal investere i? Det nemmeste er at gå ind på yousee og bestille Yousee Plus, men du kan også . HD er dog udemærket, selvom heller ikke det skal sammenlignes med eks. . E -mail*. Evt. Hjemmeside. Kommentar. Klik her for at tilføje en kommentar. Yousee er klar med en ny tv- boks fra på mandag med en "ny måde at se tv på ". TDC · Telenor · Telia · Teleselskabet 3 · Sikker e -handel . Hvad skal man bruge muligheden for at optage så mange butik - det nye center skal være et sted, hvor hvor lokalsamfundet kan samles, lære og blive underholdt. Mangler: hd. Rent teknisk er den nye tv- boks baseret på hardware fra Humax og deres Der er ingen understøttelse af 4K Ultra HD, eller HDR for den sags skyld. . YouSee har en ærgerlig historie, hvad angår strømforbrug med en. Jens E. hummelmose og Lars Ladingkær Den nye kabel-TV boks fra YouSee, og vi har testet den til bunds. dit netværk, og til sidst er der et USB stik som vi endnu ikke ved hvad kan bruges til. Boksen er baseret på HUMAX hardware (model YSR), .. Næste artikelDR LIVE TV streames nu i HD.

Anmeldelser hd boks fra yousee %E%% hvad venter du paa - hurtig internetforbindelse

Man skal dog være opmærksom på at boksen endnu ikke er klog nok til at fravælge genudsendelser, så hele tre gange optog den afsnit 1 af Krøniken, da DR genudsender serien i det uendelige. TV-boksen skal være tilsluttet en internet-forbindelse, enten via kabel eller trådløs kun 5 Ghz WiFi. Kategorierne er Kampagnefilm, Plus Film, Plus Serier, Sidste chance, Hustler erotik, nyheder, Top 10 og et par andre kategorier. Batterier, HDMI kabel, antennekabel og en trådløs netværks dongle hvis du ikke kan tilslutte boksen med kabel. Hvad kan den nye tv-boks?

Anmeldelser hd boks fra yousee %E%% hvad venter du paa - andet evigt

Hele brugerfladen har fået et voldsomt designløft, som virker mere app orienteret end det kedelige gamle design de havde på deres forrige YouSee Plus boks, der til sit forsvar har for mange år på bagen. Jo mere funktionalitet der er i boksen, des mere kompliceret bliver den desværre også at finde ud af. Oversigt: Panasonic TV.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »